Vores telefonnummer.

3314 0387

Modtag Nyhedsbrev

Modtag info, nyheder, tilbud og invitationer til smagninger via vores nyhedsbrev!

:For Erhvervskunder

Har din virksomhed jævnligt brug for kvalitetsvine og spiritus til gaver, receptioner og særlige anledninger? Så vil vi i VINOBLE Skt. Petri gerne hjælpe dig med at finde de bedste flasker, og gøre det så nemt som muligt for dig at få dem leveret.

 

Hvem er vi?

 

VINOBLE Skt. Petri er en af landets ældste vinbutikker – vi var før kendt som Højbro Vin – og vi mener selv at vi har landets største udvalg af kvalitetsvin og spiritus fra ca. 50,- og opefter. I butikken er vi en håndfuld dedikerede og kompetente personer med hvert vores speciale, og som medlem af VINOBLE kæden, der har Østjysk Vinforsyning bag sig, har vi nogle unikke agenturer på kvalitets- producenter som f.eks. Gaja, Louis Roederer, Paul Jaboulet Ainé, samt mange flere. Det sikrer dig, at dine vingaver herfra ikke kan købes på tilbud i det lokale supermarked.

 

Hvad kan vi?

 

Vi står altid klar til at levere dine ønsker hurtigt og fleksibelt over hele landet, når du har brug for det – både i gavekarton, trækasser med firmalogo og i store gavekurve med masser af vin og delikatesser. Men har du brug for at bestille løbende, er det en stor fordel, at vi sammen udarbejder en ”Shortlist”. Du kan evt. kigge forbi til en smagning, hvor vi kan rådgive dig om mulighederne, eller vi kan udarbejde et forslag til dig ud fra dine ønsker. Listen indeholder så 6-8 forskellige vine i forskellige prisniveauer. Når du fremover står og skal bruge en gave eller noget vin til den særlige anledning, skal du blot ringe, eller endnu bedre sende en mail med din bestilling. Du kender prisen og smagen på forhånd og vi leverer fra dag til dag – I København K endda Gratis med bud, til egen adresse.

 

Prøv Vinbanken til den særlige gave

 

Skal du bruge en helt særlig flaske som gave til f.eks et stort jubilæum eller en rund fødselsdag, kan det betale sig at kigge i vores Vinbank. Her finder du sjældne vine, portvine og Champagner fra de sidste 100 år. Sortimentet i VINBANKEN skiftes løbende ud, men du kan altid se, hvad der er på hylderne via www.vinbanken.dk.

 

Vinsmagning for kunder og medarbejdere

 

I VINOBLE Skt. Petri er vi eksperter i at arrangere smagninger for større og mindre grupper. Den kan være alt fra rom og whisky, til Bordeaux og Champagne. Vi tager gerne ud til din virksomhed, hvis et kundemøde skal have en sjov afslutning, eller hvis dine medarbejdere skal forkæles med en alternativ fredagsbar. I har også mulighed for at komme ind i butikken, hvor vi har flere smagelokaler til henholdsvis 20 og 50 personer.

 

Kontakt os

 

Vi glæder os til at tale med dig om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Ring, mail eller kig ind i butikken – så finder vi ud af, hvad der passer til dig og din virksomhed.

 

Butikken:

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

33140387

 

Ønsker du et besøg, kontakt da:

Anders Høj Christensen

M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

T: 40 32 44 20

 

Lars Mazzarolli

M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

T: 23 11 54 91

 

 

 

Aktiviteter

Vinoble på facebook