Vores telefonnummer.

3314 0387

Modtag Nyhedsbrev

Modtag info, nyheder, tilbud og invitationer til smagninger via vores nyhedsbrev!

:

 

 

 

Åbningstider

 

Bemærk ændringer i december. Se forsiden

 

 

 

Mandag - Torsdag kl. 9.30 - 17:30

 

 

Fredag kl. 9.30 - 18:00

 

 

Lørdag 10:00 - 14:00

 

VINOBLE Skt. Petri

 

 

Krystalgade 18-20

 

1172 København K

 

tlf.: 33140387

 

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 


Vis stort kort

Her kan du læse om de mennesker, du kan møde i butikken

Velkommen til en af Københavns mest spændende specialbutikker. Kom ind ad døren, få et dejligt glas vin i hånden, lyt til den behagelige musik, nyd den spændende kunst på væggene og gå på opdagelse i vores univers. Du kan vælge mellem mere end 2.000 forskellige vine og 1.200 forskellige spirituosa fra hele verden. Derudover vil du finde en vifte af dejlige specialiteter og delikatesser af høj kvalitet, en række gode specialøl samt glas, karafler og andet tilbehør. Det er en målsætning for os altid at have nogle gode attraktive tilbud, samtidig med at vi giver vores kunder en unik oplevelse.

 

Butikken, som er med i det landsdækkende Vinoble samarbejde, er udover at være en specialbutik i særklasse, hovedkontor for Østjysk Vinforsynings aktiviteter i Østdanmark. På kontoret i baglokalet vil du kunne møde op til 15 - 20 dedikerede salgsmedarbejdere. Her dækker vi salg og service til hotel & restaurationsektoren, erhvervssektoren m.m. Du kan læse mere på www.vinforsyning.dk

 

 


Østjysk Vinforsyning, som ejer og driver Vinoble Skt. Petri, en en af Danmarks største vinimportører. Hovedkontor og centrallager er beliggende i Hinnerup lige uden for Århus. De Københavnske og Sjællandske kunder serviceres fra vincentret i Krystalgade, hvor der ligeledes er et stort bufferlager. 

 

Vi arbejder målrettet med kvalitetsvine, og sætter overliggeren meget højt i vor konstante søgen efter vine, der udtrykker personlighed og typicitet, og som frembringes af vinmagere, der lægger så megen sjæl i deres kunst, at det for os andre er en oplevelse at nyde deres værk.

 
Sortimentet, der er et af de største i den danske vinbranche, indeholder vine fra alle betydende vinlande. Vi har gennem alle årene holdt en tæt kontakt til vore mange producenter og markedet i øvrigt.
 
Kunderne findes indenfor segmenterne Hoteller & Restauranter, erhvervsvirksomheder, duty-free operatører samt vinhandlere. I den sidstnævnte gruppe samarbejder vi meget tæt med den landsdækkende VINOBLE kæde.
 
Vi driver virksomheden ud fra en række sunde principper om personlig service, partnerskab og professionel rådgivning. Vore kunder og forbrugere ønsker en vinøs oplevelse, men på konkurrencedygtige vilkår. Derfor spiller effektivitet og logistik også en stor rolle.
 
I en moderne vinhandel er det helt afgørende, at finde den rigtige vin og levere den hurtigt og billigt. Kun derved tilfører vi den værdi, som millioner af vin - og livs – nydere har værdsat, i de mere end 35 år vi har været med til at præge den danske smag.
 
Velkommen i vort spændende univers.
 
Læs mere på www.vinforsyning.dk

Aktiviteter

Vinoble på facebook