Vores telefonnummer.

3314 0387

Modtag Nyhedsbrev

Modtag info, nyheder, tilbud og invitationer til smagninger via vores nyhedsbrev!

:Østjysk Vinforsyning

Østjysk Vinforsyning, som ejer og driver Vinoble Skt. Petri, en en af Danmarks største vinimportører. Hovedkontor og centrallager er beliggende i Hinnerup lige uden for Århus. De Københavnske og Sjællandske kunder serviceres fra vincentret i Krystalgade, hvor der ligeledes er et stort bufferlager. 

 

Vi arbejder målrettet med kvalitetsvine, og sætter overliggeren meget højt i vor konstante søgen efter vine, der udtrykker personlighed og typicitet, og som frembringes af vinmagere, der lægger så megen sjæl i deres kunst, at det for os andre er en oplevelse at nyde deres værk.

 
Sortimentet, der er et af de største i den danske vinbranche, indeholder vine fra alle betydende vinlande. Vi har gennem alle årene holdt en tæt kontakt til vore mange producenter og markedet i øvrigt.
 
Kunderne findes indenfor segmenterne Hoteller & Restauranter, erhvervsvirksomheder, duty-free operatører samt vinhandlere. I den sidstnævnte gruppe samarbejder vi meget tæt med den landsdækkende VINOBLE kæde.
 
Vi driver virksomheden ud fra en række sunde principper om personlig service, partnerskab og professionel rådgivning. Vore kunder og forbrugere ønsker en vinøs oplevelse, men på konkurrencedygtige vilkår. Derfor spiller effektivitet og logistik også en stor rolle.
 
I en moderne vinhandel er det helt afgørende, at finde den rigtige vin og levere den hurtigt og billigt. Kun derved tilfører vi den værdi, som millioner af vin - og livs – nydere har værdsat, i de mere end 35 år vi har været med til at præge den danske smag.
 
Velkommen i vort spændende univers.
 
Læs mere på www.vinforsyning.dk

Aktiviteter

Vinoble på facebook