Vores telefonnummer.

3314 0387

Modtag Nyhedsbrev

Modtag info, nyheder, tilbud og invitationer til smagninger via vores nyhedsbrev!

:Château d'Hébertot

 

Château d'Hébertot

 

Calvados er som bekendt æblebrændevin og var politikommissær Maigret’s yndlingsdrik.

Château d’Hébertot i Pont l’Evêque var blandt de første slotte, der fik tilladelse til at destillere æble-cider til "Eau de Vie de Pommes". I 1741 giftede kongens personlige rådgiver, Henri François d’Aguesseau, sig med Francoise de Nollet, arvingen til Château d’Hébertot, og siden da har husets produkter båret hans navn.

Marquis d’Aguesseau er fremstillet af knuste æbler, gæret i minimum 1 måned (ca.4% alkohol), derefter destilleret 2 gange i den traditionelle pot-stil. Marquis d’Aguesseau Vieille Fine er blandet sådan at den gennemsnitlig er min. 5 år.

Destilleringen foregår meget langsomt og derefter er Marquis d’Aguesseau lagret på egetræsfad. Hele produktionen er klassificeret som Appellation d’Origine Contrôlée Pays d’Auge, den fornemste betegnelse i området. Marquis d’Aguesseau er en meget ren og harmonisk Calvados med en pragtfuld duft og smag af modne æbler. Den er ikke for voldsom, og en del af dens charme er den gode balance mellem friskhed og en utrolig, nærmest "fløjlsagtig" eftersmag.

Marquis d’Aguesseau er en pragtfuld "drikke-Calvados" og ikke bare en Calvados man kun kan bruge til flambering og sauce.

Aktiviteter

Vinoble på facebook