Vores telefonnummer.

3314 0387

Modtag Nyhedsbrev

Modtag info, nyheder, tilbud og invitationer til smagninger via vores nyhedsbrev!

:Baron Philippe de Rothschild, Languedoc

 

Baron Philippe de Rothschild, Languedoc

 

 

Philippe de Rothschild Languedoc

Selvom vinhuset Baron Philippe de Rothschild i dag producerer vin i Bordeaux, Languedoc og Chile, har man aldrig glemt, at familiefirmaet oprindeligt startede i Médoc med vine, som hele verden talte om – og stadig gør. Konceptet har altid været baseret på at producere kvalitetsvine, typiske for deres område, vine, der kunne nydes!

I årenes løb har man samlet et ”know how”, hvor tradition og modernisme har været nøgleord, og man har aldrig været bange for at gå nye veje. Det er almindeligt kendt, at Baron Philippe de Rothschild i alle de områder, hvor man har været involveret i vinproduktion, har vist vej til bedre vine, takket være stor teknisk kompetence og betragtelige, økonomiske investeringer. Desuden har familien bag det kendte vinfirma – i dag med Philippes datter, Baronne Philippine de Rothschild ved roret – altid missioneret for kvalitet, kunst og glæde i livet. En filosofi, som helt klart smitter af på måden, man laver og drikker vin.

Vinene produceres af druer, som enten er fra egne vinmarker eller som købes hos faste drueproducenter, man har langtidsaftaler med. Vinene vinificeres på Baron Philippe de Rothschild og sættes sammen med de vine, man køber fra andre udvalgte producenter, i den rette harmoni. Rothschilds vingård i Saint-Laurent-Médoc, hvor vinene vinificeres og aftappes, er en af de mest moderne i Frankrig.

Philippe de Rothschild Carabas


Det var i 1995, at teamet bag Baron Philippe de Rothschild besluttede at producere en serie vine fra Languedoc-Roussillon i Sydfrankrig - et område, der dengang som i dag har et stort kvalitetspotentiale for produktion af vine. Senere, i 1998 købte man også en ejendom i Limoux-området, sydvest for Carcassone, Domaine Lambert. I dag består den af 48 ha. vinmarker og er omdøbt til Domaine de Baron d’Arques.

Til produktion af Vins de Pays d’Oc indgik man i 1995 langtidsaftaler med lokale drueproducenter – især i Limoux-distriktet – på parceller, som var særligt egnet til dyrkning af bestemte druesorter. Det er Baron Philippe de Rothschilds team, som genplanter eller nyplanter vinstokke, følger dyrkningen i løbet af året, og som foretager høsten og vinificeringen.

Hjemmeside for Baron Philippe de Rothschild: www.bpdr.com


Philippe de Rothschild Languedoc

Aktiviteter

Vinoble på facebook